Citat Fredag #14

Photo by Benjamin Davies on Unsplash

“Giv aldrig op! En rejse mod bjerget er ikke så slem som rejsen over det, men nu er du kommet så langt. Hvorfor stoppe nu?! Begiv dig over det med samme styrke og mod, som du havde, da du tog beslutningen at gøre forsøget. Intet har ændret sig. Ja, det er hårdt. Nej, du ved ikke, hvad der venter på den anden side. Men vid, når du er fremme, er det hårdeste overstået og det er op til dig aldrig at give slip på denne succesfølelse. Giv ikke op, fordi du frygter det ukendte.”


Posted in

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s