Priser

Hvad koster en outdoor tekstforfatter?

Det er vigtigt ikke at fylde rygsækken med alle mulige unødvendige ting, når man tager på vandretur. Simpelt og let er vejen frem på stierne. Dette koncept har jeg valgt at føre videre i min prissætning. Derfor finder du ingen priser per ord, hvilket samtidig sikrer kvalitet frem for kvantitet.

Jeg tager en fast timepris på 400 kr. eksklusiv moms og bruger en time tracker, der registrerer, hvor meget tid jeg bruger.

Priserne inkluderer:

  • Research
  • SEO (hvis nødvendig)
  • Overskrifter*
  • Tekstforfatning
  • Læsevenlig opsætning
  • Stock-billede (hvis ønsket)
  • Korrekturlæsning
  • Op til 3 rettelser efter levering

Praktisk

Priserne afhænger selvfølgelig af opgavens omfang. Kræver blogindlægget dybdegående research, koster det mere end et almindeligt blogindlæg med mindre research.

Vil du gøre outdoor tekstforfatteren endnu gladere, forbereder du et kort resumé/en outline af din idé. Så hiver jeg et skinnende blogindlæg op af rygsækken.

*Har du selv fundet på nogle fede overskrifter til blogindlægget, tager jeg glædeligt imod dem. Det gør arbejdet nemmere og sikrer, at du får lige præcis den tekst, du ønsker.

Outdoor Tekstforfatning

1 Blogindlæg

Dette er til dig, der kun har brug for et blogindlæg/artikel en sjælden gang imellem.

Prisen for ét enkelt blogindlæg er 2.000 kr. ekskl. moms. I denne pris får du et indlæg på op til 1.000 ord. Herefter koster hvert 300. ord 200 kr. ekstra.

Blogindlæg hver måned

Perfekt til dig, der ønsker et konstant flow af blogindlæg – om det er ét eller flere hver måned.

Prisen for ét blogindlæg på månedsabonnement er 1.800 kr. ekskl. moms. Du får stadig et indlæg på op til 1.000 ord. Herefter koster hvert 300. ord 150 kr. ekstra.

Sponsoreret Blogindlæg / Gæsteblogger

Sælger du udstyr til friluftslivet, camping entusiasterne og naturfolket, og vil du gerne have testet produkter eller sprede viden om et emne relateret til udelivet? Så står jeg klar med mine +10 års erfaring med vandreture og en notesblok.

Kontakt mig for en pris.

Certifikater