Citat Fredag #5

Photo by Kaley Dykstra on Unsplash

“Uanset om det er familie eller venner, er manipulerende mennesker vanskelige at undslippe. Find dig i deres krav og de er glade, men hvis du udvikler en rygrad og begynder at sige nej, vil der uundgåeligt begynde at rulle hoveder og følelsesmæssig afpresning. Du vil ligge mærke til, at det, at bryde ud af en andens greb, vil resultere i, at de beskylder dig for at være egoistisk. Ja, du er egoistisk, fordi du er stoppet med at gøre, hvad de vil have dig til at gøre. Wow. Kan disse mennesker høre sig selv?!”

Rosie Blythe

Posted in

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s