Bøger jeg har læst i januar

Efter jul og nytår er vi alle lidt tunge i kroppen og det kan være svært at komme ind i den gode rutine igen. Om det så er at spise sundt, træne eller bygge videre på den reol fra IKEA, hvor man undrer sig over, om det var en brugsanvisning, der fulgte med eller blueprints til NASA’s nyeste rumraket.

via GIPHY

Året er startet lidt langsomt for mig og jeg har haft svært ved at tage mig sammen til at læse eller lave noget produktivt i det hele taget. Alligevel vil jeg lige vise, hvilke bøger jeg dog fik læst.

Med Fusk i Fejemøget – Catharina Ingelman-Sundberg

Jeg var stor fan af de to forrige bøger, men jeg må dog indrømme, at den her havde et godt midterstykke, hvor tingene gik noget langsomt. Jeg siger ikke, den var dårlig, for den havde bestemt sine sjove øjeblikke ligesom de andre. Den kunne bare godt trænge til at blive trimmet lidt, hvis du forstår.

Nobody wants to read your sh*t – Steven Pressfield (engelsk)

Hvis man kender mig, ved man, at jeg er vild med Pressfield’s bøger om at være kunstner. Og den her skuffede ikke. Når jeg læser dem, føler jeg, at det er en samtale mellem mig og en god gammel ven. Han skriver i et sprog, som hvis han talte direkte med en person, synes jeg. Hans bøger har hjulpet mig gennem nogle tider, hvor jeg ikke helt troede på mig selv.

Historier fra Jazztiden – F. Scott Fitzgerald

Dette er en novelle-samling. Den kommer med en lille biografi om forfatteren i forordene. Jeg vidste godt, hvem Fitzgerald var, men der var en masse ny viden for mig at finde i forordene.

Indtil videre har jeg læst de første tre noveller: Bernice bli’r bobbet, Det sære tilfælde Benjamin Button og Vinterdrømme. De giver et rigtig godt indblik i hans skrivestil og er en god inspiration for kommende forfattere eller dem der gerne vil læse nogle gode klassikere.

Det blev ikke til så langt et indlæg i dag, men jeg håber du fik noget ud af det alligevel. God dag.

Niklas H-L

Posted in

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s