De 10 bedste bøger jeg læste i år 2018

Godt nytår til jer alle! Nu er det tid til et nyt år med nye muligheder, nye chancer og alt det der kliché snak.

Som altid kunne året have gået bedre og visse ting kunne jeg godt have undværet, men sådan er det for mange, så jeg vil ikke ligge mine egne bekymringer på andres skuldrer. Jeg vil derimod lave en liste med de bøger, jeg slugte – som var de lavet af bacon – i år. Bøger som jeg bare ikke kunne ligge fra mig igen.

Det er ikke planen at lave et langt blogindlæg og skrive 1.000 ord for hver bog. Jeg skriver titlen og hvor de eventuelt kan købes. Rækkefølgen er tilfældig.

Endnu en gang: Godt nytår og velkommen til 2019.

via GIPHY

Big Magic – Elizabeth Gilbert

Den store Gatsby – F. Scott Fitzgerald

Mordet i Orientekspressen – Agatha Christie

Morder-Anders og hans venner (samt en uven eller to) – Jonas Jonasson

Med rov i rollatoren – Catharina Ingelman-Sundberg

Jeg slukker nu! – Catherine Price

Magisk Oprydning – Marie Kondo

Ro: Styrken ved at være introvert i en højtråbende verden – Susan Cain

The War of Art – Steven Pressfield (Engelsk sprog)

Turning Pro – Steven Pressfield (Engelsk sprog)

En ulykke kommer sjældent alene (1-7) – Lemony Snicket

Nej, jeg har ikke glemt hvordan man tæller. Jeg ved godt, at der er 11 bøger på listen nu og at den sidste her oven i købet er 7 bøger, men jeg kunne ikke undlade at tage dem med. De er nogle af de bedste børnebøger/ungdomsbøger jeg længe har læst.

Niklas H-L

Posted in

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s